Programi për besnikëri që përfshinte mbledhjen e pikëve të shpërblimit për çdo përdorim të kartelave  tona u shfuqizua që nga data 12.04.2022.

Mësoni më shumë dhe regjistrohuni për programin e ri online  të Diners Cashback  këtu: https://dinerscashback.mk/sq