My Diners

Gjithçka për faturat dhe shpenzimet tuaja në një vend

Të gjitha informacionet e nevojshme për kartën tuaj Diners, gjithmonë pranë jush.

Me aplikacionin mobil My Diners ju keni kontroll të plotë mbi kartën tuaj me informacion të detajuar për faturat dhe shpenzimet tuaja, sa herë që dëshironi.

Aplikacioni mobil falas My Diners mundëson akses të shpejtë, të lehtë dhe të sigurt në të gjitha informacionet që lidhen me kartën tuaj Diners Club.

Përmes My Diners ju keni mundësi në çdo kohë:

  • Për të pasur një pasqyrë të faturave dhe shpenzimeve tuaja.

  • Për të raportuar një pagesë jashtë shtetit.

  • Për të zmadhuar limitin e kartës tuaj Diners Club.

  • Për të qenë të përditësuar me të gjitha promovimet dhe lajmet e Diners