Rekomandoje një miku

Shijoni përfitimet me të gjithë shoqërinë

Rekomandoni Diners Club për miqtë tuaj dhe merrni 1000 MKD në llogarinë tuaj për çdo aplikim të suksesshëm.

Rekomando në 4 hapa të thjeshtë:

  1. Hyni në My Diners me adresën tuaj e-mail dhe fjalëkalimin.
  2. Klikoni butonin “Fto një mik”.
  3. Zgjidhni mënyrën se si dëshironi të ndani lidhjen tuaj unike për rekomandim.
  4. Dërgoni linkun unik tek një mik për rekomandim.

Rekomandimi dhe aplikimi do të konsiderohen të suksesshëm vetëm nëse miku juaj aplikon përmes linkut që ju do të shpërndani.

Gjendja e llogarisë tuaj të Diners Club do të rritet për 1000 denarë sapo të miratohet aplikacioni dhe miku juaj do të bëhet anëtar i Diners Club Maqedoni.

Shuma e miratuar prej 1000 denarë është menjëherë e disponueshme në llogarinë tuaj, të cilën mund ta përdorni për të blerë këste dhe përfitime të tjera.

Shkarko My Diners