Добредојде во Diners Club

Купувај паметно, подели ги твоите трошоци на рати и користи попусти и придобивки со Diners Club

Картички и поволности
Купувај паметно, подели ги твоите трошоци на рати и користи попусти и придобивки со Diners Club
Картички и поволности

Достапност

Поголема слобода во плаќањата на повеќе од 5000 продажни места во Македонија и повеќе од 55 милиони продажни места ширум светот во повеќе од 200 земји и територии. Diners Club е дел од Discover® Global Network — најбрзо-растечката глобална мрежа за плаќања.

Продажни места

Флексибилност

Пристап до готовина во секое време преку повеќе од 400 банкомати во Македонија и речиси 1.2 милиони глобални банкомати во повеќе од 130 држави и територии во светот

Банкомати

Придобивки

Плаќање на рати без камата, специјални акции со одложено плаќање и ексклузивни промоции и попусти кај најпопуларните брендови и продавници во Македонија
Промоции

Привилегија

Повеќе уживање во секој момент од патувањата со привилегиран пристап до речиси 1.500 аеродромски салони низ 700+ градови во над 140 држави во светот

Aеродромски салони

Заштеда

Поврат на готовина до 11% на онлајн трансакции на некои од најпопуларните онлајн платформи и сервиси со Diners Cashback онлајн програмата

Diners Cashback

Достапност

Поголема слобода во плаќањата на повеќе од 5000 продажни места во Македонија и повеќе од 55 милиони продажни места ширум светот во повеќе од 200 земји и територии. Diners Club е дел од Discover® Global Network — најбрзо-растечката глобална мрежа за плаќања.

Продажни места

Флексибилност

Пристап до готовина во секое време преку повеќе од 400 банкомати во Македонија и речиси 1.2 милиони глобални банкомати во повеќе од 130 држави и територии во светот

Банкомати

Придобивки

Плаќање на рати без камата, специјални акции со одложено плаќање и ексклузивни промоции и попусти кај најпопуларните брендови и продавници во Македонија.
Промоции

Привилегија

Повеќе уживање во секој момент од патувањата со привилегиран пристап до речиси 1.500 аеродромски салони низ 700+ градови во над 140 држави во светот

Aеродромски салони

Заштеда

Поврат на готовина до 11% на онлајн трансакции на некои од најпопуларните онлајн платформи и сервиси со Diners Cashback онлајн програмата.

Diners Cashback

Сите информации на дофат на рака со My Diners

  • Jасен преглед на твоите трансакции, сметки и уплати.
  • Едноставно активирање и користење на Diners Club услуги.
  • Информации за сите актуелни промоции и попусти.

Сите информации на дофат на рака со My Diners

  • Jасен преглед на твоите трансакции, сметки и уплати.
  • Едноставно активирање и користење на Diners Club услуги.
  • Информации за сите актуелни промоции и попусти.

Биди дел од Diners Club.
Аплицирај онлајн, само со лична карта.