Mirëserdhe në Diners Club

Blini zgjuar, ndani shpenzimet tuaja me këste dhe përfitoni nga zbritjet dhe përfitimet me Diners Club

Karta dhe përfitime

Mirëserdhe në Diners Club

Blini zgjuar, ndani shpenzimet tuaja me këste dhe përfitoni nga zbritjet dhe përfitimet me Diners Club

Karta dhe përfitime

Disponueshmëria

Liri më e madhe në pagesa në më shumë se 5000 pika shitjeje në Maqedoni dhe më shumë se 50 milionë pika shitjeje në mbarë botën

Vendet e shitjes

Fleksibilitet

Qasje në para të gatshme në çdo kohë përmes më shumë se 400 bankomatëve në Maqedoni dhe pothuajse 1.2 milionë bankomatëve globale në më shumë se 200 vende dhe territore në mbarë botën

Bankomatë

Përfitime

Pagesa me këste pa kamatë, promocione speciale me pagesë të shtyrë dhe promocione dhe zbritje ekskluzive në markat dhe dyqanet më të njohura në Maqedoni
Promocione

Privilegj

Më shumë kënaqësi në çdo moment të udhëtimeve tuaja me akses të privilegjuar në gati 1.300 sallone të aeroporteve në 600+ qytete në mbi 140 vende në mbarë botën

Sallone aeroportesh

Kursim

Rimbursim të parave të gatshme deri në 11% në transaksionet online në disa nga platformat dhe shërbimet më të njohura online me programin online Diners Cashback

Diners Cashback

Disponueshmëria

Liri më e madhe në pagesa në më shumë se 5000 pika shitjeje në dhe më shumë se 50 milionë pika shitjeje në mbarë botën

Vendet e shitjes

Fleksibilitet

Qasje në para të gatshme në çdo kohë përmes më shumë se 400 bankomatëve në Maqedoni dhe pothuajse 1.2 milionë bankomatëve globale në më shumë se 140 vende dhe territore në mbarë botën

Bankomatë

Përfitime

Pagesa me këste pa kamatë, promocione speciale me pagesë të shtyrë dhe promocione dhe zbritje ekskluzive në markat dhe dyqanet më të njohura në Maqedoni

Promocione

Privilegj

Më shumë kënaqësi në çdo moment të udhëtimeve tuaja me akses të privilegjuar në gati 1.300 sallone të aeroporteve në 600+ qytete në mbi 140 vende në mbarë botën

Sallone aeroportesh

Kursim

Rimbursim të parave të gatshme deri në 11% në transaksionet online në disa nga platformat dhe shërbimet më të njohura online me programin online Diners Cashback

Diners Cashback

Të gjitha informacionet shumë afër me My Diners

  • Një pasqyrë e qartë e transaksioneve, llogarive dhe pagesave tuaja.
  • Aktivizimi dhe përdorimi i thjeshtë i shërbimeve të Diners Club.
  • Informacion mbi të gjitha promocionet dhe zbritjet aktuale.

Të gjitha informacionet shumë afër me My Diners

  • Një pasqyrë e qartë e transaksioneve, llogarive dhe pagesave tuaja.
  • Aktivizimi dhe përdorimi i thjeshtë i shërbimeve të Diners Club.
  • Informacion mbi të gjitha promocionet dhe zbritjet aktuale.

Bëhu pjesë e Diners Club.
Apliko online, vetëm me letërnjoftim.