Misioni, Vizioni dhe Vlerat

Misioni

T’ju mundësojmë anëtarëve tanë siguri financiare në çdo kohë dhe në çdo vend, liri dhe zgjedhje në blerje, fleksibilitet në mënyrat e pagesës, shërbim me cilësi të lartë dhe kujdesin dhe mbështetjen më të mirë ndaj klientit.

Vizioni

Vizioni ynë është të jemi zgjedhja e parë e kartës së kreditit për qytetarët tanë. Duke ndjekur tendencat ndërkombëtare të biznesit të kartave, ne i përshtatim dhe i përmirësojmë në mënyrë proaktive produktet dhe shërbimet në mënyrë që të sigurojmë vlerë dhe një përvojë unike të përdoruesit për anëtarët tanë.

Vlera

  • Integritet: Ne operojmë sipas standardeve të larta etike, në mënyrë profesionale, transparente dhe plotësisht të përkushtuar për më të mirën për anëtarët tanë dhe kompaninë tonë.
  • Partneritet: Ne ndërtojmë marrëdhënie me furnitorët dhe anëtarët tanë bazuar në parimin “win-win” ku secila palë merr përfitime maksimale.
  • Siguri: Ne operojmë në përputhje me rregulloren për mbrojtjen e të dhënave personale dhe standardet ndërkombëtare për cilësinë dhe sigurinë e informacionit, të përcaktuara në politikën e dhënësit të franshizës sonë, Diners Club International.
  • Përgjegjësi: Nëpërmjet një qasjeje të përgjegjshme ndaj punonjësve, anëtarëve dhe partnerëve tanë, mjedisit rrethues dhe shoqërisë në tërësi, ne synojmë të jemi një qytetar i mirë korporativ dhe të krijojmë vlera për komunitetin në të cilin punojmë.
  • Kujdes për konsumatorët: Kujdesi për anëtarët tanë është prioriteti ynë më i lartë. Ne u përgjigjemi të gjitha nevojave dhe pyetjeve të tyre në kohën më të shkurtër të mundshme, përmes sistemit të mbështetjes së klientit 24/7