Kartela për persona fizikë  

Diners Club
Classic
картичка


Традиционална, а сепак модерна! Diners Club Classic картичката ти обезбедува бројни придобивки во купувањето и управувањето со твоите пари, во секое време!

Повеќе

Diners Club Classic kartë


Me një kartë për më shumë zgjedhje në blerje dhe më shumë fleksibilitet në pagesa. Gëzo shumë përfitime që të ofron kartela Diners Club Classic.

Më shumë

Diners Club Acibadem Sistina кобрендирана кредитна kartë


Lehtëso pagesën kur është më e rëndësishme Pagesë në këste, zbritje dhe kujdesi mjekësor superior për të mundur gjithmonë të kushtosh vëmendje atij që është më e rëndësishmja, shëndeti yt.

Më shumë

Diners Club
Advantage
kartë


Shijo më shumë privilegje dhe përfitime ekskluzive Kompliment i përsosur për stilin tënd të jetës, më shumë fuqi blerje, privilegje personale dhe përfitime ekskluzive të krijuara posaçërisht për ty.

Më shumë

Diners Club Classic kartë


Me një kartë për më shumë zgjedhje në blerje dhe më shumë fleksibilitet në pagesa. Gëzo shumë përfitime që të ofron kartela Diners Club Classic.

Më shumë

Diners Club Acibadem Sistinakartë


Lehtëso pagesën kur është më e rëndësishme Pagesë në këste, zbritje dhe kujdesi mjekësor superior për të mundur gjithmonë të kushtosh vëmendje atij që është më e rëndësishmja, shëndeti yt.

Më shumë

Diners Club
Advantage
kartë


Shijo më shumë privilegje dhe përfitime ekskluzive Kompliment i përsosur për stilin tënd të jetës, më shumë fuqi blerje, privilegje personale dhe përfitime ekskluzive të krijuara posaçërisht për ty.

Më shumë