Kalkulator për blerje me keste  

Merrni kontrollin e financave tuaja duke kuptuar paraprakisht detyrimet tuaja për këstet e pagesës.

Përdorimi i kalkulatorit të Diners Club për blerje me keste është i thjeshtë. Thjesht futni shumën e produktit ose shërbimit dhe numrin e dëshiruar të kësteve, dhe kalkulatori ynë menjëherë do të gjenerojë një orar të detajuar të pagesave. Ju mund të ndryshoni numrin e kësteve dhe të gjeni një plan pagese që përshtatet më së miri me objektivat tuaja buxhetore dhe financiare.

Калкулатор за купување на рати

Blerje me këste

# e këstitShuma e këstitKompensim njëherëshKomisioni i këstitShuma mujore totale
Total:

*Kalkulatori është për qëllime informative, në rast të një promocioni ose aksioni, komisioni ose tarifa e njëherëshme mund të ndryshojë.