Kontakti

FD Diners Club Internacional Mak AD Shkup.

Adresa: rr. Stoltenbergova nr.4 Lokali.5, 1000 Shkup

Telefoni:
(02) 15 155

Е-mail:
info@diners.mk

Raporto korrupsion:
prijavikorupcija@diners.mk

Oficeri për mbrojtjen e të dhënave personale – Darko Petkoski: 
darko.petkoski@netbit.mk

Na kontaktoni

Akses i shpejtë dhe i lehtë tek të gjitha informacionet për llogaritë tuaja dhe shpenzimet në çdo moment.