Kartela Diners Club Classic

Tradicionale, por moderne! Karta Diners Club Classic ju ofron përfitime të shumta në blerjen dhe menaxhimin e parave tuaja, në çdo kohë!

MË SHUMË

Diners Club – Acibadem Sistina Kartelë me brend të përbashkët

 

Kujdesi shëndetësor është parësor. Bëni pagesën tuaj më të lehtë me përfitimet që ju ofron karta Diners Club Acibadem Sistina.

MË SHUMË

Kartela Diners Club Advantage

 

Kartela juaj e Diners Club Advantage është komplimenti i përsosur për stilin tuaj të jetesës, më shumë fuqi blerëse, privilegje personale dhe përfitime ekskluzive të krijuara posaçërisht për ju!

MË SHUMË

Diners Club Classic картичка

Традиционална, а сепак модерна! Diners Club Classic картичката ви обезбедува бројни придобивки во купувањето и управувањето со Вашите пари, во секое време!

Повеќе

Diners Club Аџибадем Систина кобрендирана кредитна картичка


Грижата за здравјето е најважна. Олеснете си го плаќањето со поволностите кои ги нуди Diners Club Аџибадем Систина картичката

Повеќе

Diners Club Advantage картичка

Со Вашата Diners Club Advantage картичка добивате ексклузивни поволности и привилегиран третман за целосно уживање во пазарувањето!

Повеќе

Diners Club karta klasike

BLINI PA DROJË ME DINERS

Tradicionale, por moderne! Karta Diners Club Classic ju ofron përfitime të shumta në blerjen dhe menaxhimin e parave tuaja, në çdo kohë!

 • Vitin e parë – 0 mkd anëtarësi vjetore
 • Pas vitit të parë, me qarkullim vjetor mbi 90.000 mkd – 0 mkd anëtarësi vjetore
 • Pa shpenzime aplikimi dhe pa garantues
 • Kartë shtesë për një anëtar të familjes pa pagesë anëtarësie
 • Shuma maksimale për limitin në kartë është deri në 3 paga (limiti përcaktohet sipas procedurave të punës në Diners Club)
 • Pagesë me 24 këste dhe këste pa kamatë
 • Pagesë e sigurt në internet
 • Njoftim me SMS për të gjitha transaksionet e kryera
 • Është e pranuar në pothuajse 40 milionë pika të shitjes dhe 1.3 milionë bankomate në mbarë botën
 • Hyrje në mbi 1300 sallone të aeroportit në më shumë se 125 vende në mbarë botën
DUA DINERS CLUB CLASSIC

Shpejt, thjeshtë, vetëm me letërnjoftim!

Karta e Diners club Acibadem Sistina

KUJDESI SHËNDETËSOR ËSHTË MË I RËNDËSISHËM

Shëndeti varet nga kontrollet parandaluese, diagnostikimi i mirë dhe trajtimi cilësor.

Bëni pagesën tuaj më të lehtë me përfitimet që ju ofron kartela Diners Club Acibadem Sistina.

 • Vitin e parë – 0 mkd anëtarësi vjetore
 • Pas vitit të parë, me qarkullim vjetor mbi 90.000 mkd – 0 mkd anëtarësi vjetore.
 • Pa shpenzime aplikimi dhe pa garantues
 • Shuma maksimale për limitin në kartë është deri në 3 paga (limiti përcaktohet sipas procedurave të punës në Diners Club)
 • Pagesë me 24 këste dhe këste pa kamatë
 • Pagesë e sigurt në internet
 • Njoftim me SMS për të gjitha transaksionet e kryera
 • Është e pranuar në pothuajse 40 milionë pika të shitjes dhe 1.3 milionë bankomate në mbarë botën
 • Hyrje në mbi 1300 sallone të aeroportit në më shumë se 125 vende në mbarë botën

Privilegjet:

 • Zbritje 5% dhe pagesë deri në 12 këste në të gjitha shërbimet në Acibadem Sistina
 • Zbritje 5% dhe pagesë deri në 12 këste në Sistina Oftalmologji
 • Zbritje 5% në suplemente dhe kozmetikë në farmacinë Donna Farm
 • Zbritje 20% në Sushico
 • Zbritje 5% dhe pagesë deri në 12 këste pa interes në optikën Dioptra
DUA DINERS CLUB ACIBADEM SISTINA Shpejt, thjeshtë, vetëm me letërnjoftim!

Kartela Diners Club Advantage

SHUMË ME SHUMË SE KARTELA E ZAKONSHME

Kartela juaj e Diners Club Advantage është komplimenti i përsosur për stilin tuaj të jetesës, fuqinë më të madhe blerëse, privilegjet personale dhe përfitimet ekskluzive të krijuara posaçërisht për ju!

 • Anëtarësia vjetore 6000 den (12 këste mujore x 500 den)
 • Pa shpenzime aplikimi dhe pa garantues
 • Shuma maksimale për limitin në kartë është deri në 5 paga (limiti përcaktohet sipas procedurave të punës në Diners Club)
 • Pagesë me 24 këste dhe këste pa interes
 • Pagesë e sigurt në internet
 • Njoftim me SMS për të gjitha transaksionet e kryera pa pagesë
 • Është e pranuar në pothuajse 40 milionë pika të shitjes dhe 1.3 milionë bankomate në mbarë botën
 • Hyrje të pakufizuara në mbi 1300 sallone të aeroporteve në më shumë se 125 vende në mbarë botën pa pagesë
 • Sigurimi i udhëtimit – Polica e përgjithshme vjetore për 30 ditë
 • Asistent personal në dispozicion 24/7, 365 ditë në vit në +38972551551 (përfshirë Viber-in dhe Whatsapp-in)
 • Rritja/ulja e limitit të kredisë me kërkesë të një anëtari pa pagesë

Privilegjet

 • Organizimi i çdo lloj udhëtimi në agjencinë turistike Pilot Travel
 • Zbritje 5% në restorantin Marakana
 • Zbritje 5% në restorant Vodenica
 • Zbritje 5% në Pilot LTC Tobacco
 • Zbritje 10% në Lulishten Vanda
 • Zbritje 10% në të gjithaintervenimet kirurgjike dhe në të gjitha shërbimet e repartit të Gjinekologjisë në Remedika
 • Zbritje 5% për të gjitha shërbimet në Acibadem Sistina
 • Zbritje 10% në Hugo Boss
 • Zbritje 10% në MAX&CO
 • Zbritje 20% në çmimet e rregullta dhe 5% zbritje në çmimet promovuese në sallonin e bukurisë Prive
DUA DINERS CLUB ADVANTAGE Shpejt, thjeshtë, vetëm me letërnjoftim!
DUA DINERS Shpejt, thjeshtë, vetëm me letërnjoftim!