Apliko tani

Aplikim 100% digjital vetëm me kartë identiteti.

DINERS CLUB
Pagesë me këste dhe këste pa interes në më shumë se 4000 pika shitjeje në Maqedoni dhe më shumë se 45 milionë pika shitjeje në mbarë botën

  • Tërheqje e parave të gatshme (cash) nga bankomati me mundësi shlyerje me këste.
  • Zbritje ekskluzive vetëm për anëtarët e Diners Club.
  • Pagesë e faturave mujore me këste (rrymë, ngrohje).
  • Rimburësim i parave të gatshme nga transaksionet e bëra në Booking, AliExpress, eBay, Udemy dhe shumë të tjera.

APLIKO PËR KARTËN DINERS CLUB ONLINE

Shpejt. Thjeshtë. Vetëm me kartë identiteti.

PAGUANI DHE TERHIQNI PARA TË GATSHME ME KËSTE KUDO QË TË UDHËTONI NËPËR BOTË.

Çdo transaksion mbi 20 euro të kryer jashtë vendit paguajeni deri në 6 këste!

Apliko tani

PYETJET MË TË SHPESHTA

Çfarë karte është Diners Club?
Diners Club është kartë krediti me të cilën mund të blini në Maqedoni në mbi 4000 pika shitjeje me këste dhe këste pa interes, të tërhiqni para të gatshme dhe t’i ktheni ato me këste, të blini jashtë vendit dhe në internet.
Cili do të jetë limiti në kartën time?
Shuma maksimale për limitin në kartë është deri në 3 paga (limiti përcaktohet sipas procedurave të punës në Diners Club).
A mund të tërhiqen para të gatshme me kartën e Diners Club?
Po, me Diners Club mund të tërheqësh para të gatshme në këste nga bankomatet e NLB Tutunska banka, Stopanska Banka AD Bitola, Halkbank AD Skopje dhe Uni Banka me shlyerje deri në 12 këste mujore.
A mund të përdoret karta e Diners Club në internet?
Po, në të gjitha ueb – faqet që kanë shënuar aftësinë për të paguar me Diners Club, si dhe në shumicën e ueb – faqeve që pranojnë karta Discover. Për të garantuar siguri më të madhe të të gjitha transaksioneve në internet, pagesat në faqet e huaja të internetit duhet të njoftohen paraprakisht përmes aplikacionit celular MyDiners. Në të kundërt, karta e Diners Club do të bllokohet.
Si do të marr njoftimin për mjetet e shpenzuara?

Për çdo transaksion të kryer merret njoftim me SMS.

Aplikacioni celular pa pagesë MyDiners ofron qasje të shpejtë dhe të lehtë në të gjitha faturat dhe shpenzimet e bëra me kartën Diners Club.

Ku dhe si paguhet fatura e Diners Club?
Faturat mund të paguhen me para në dorë ose me fletëpagesë (virman) në ndonjë sportel në bankë ose online me banking elektronik.

APLIKO SOT

Në më pak se 5 minuta do të marrësh informacion në lidhje me mjetet e miratuara në kartë.

Apliko tani

Kontakt
Pyetjet më të shpeshta
Tarifa e shërbimeve
Politika e privatësisë

Na kontaktoni:
Telefoni: (02) 15 155
Е-mail: info@diners.mk

Na ndiqni