Аплицирај сега

100% дигитална апликација само со лична карта.

DINERS CLUB
Плаќање на рати и рати без камата во повеќе од 4000 продажни места во Македонија и повеќе од 45 милиони продажни места ширум светот

  • Подигнување на готовина од банкомат со можност за отплата на рати.
  • Ексклузивни попусти само за членовите на Diners Club.
  • Плаќање на месечни сметки на рати (струја, парно).
  • Поврат на готовина на трансакции направени на Booking, AliExpress, eBay, Udemy и многу други.

АПЛИЦИРАЈ ЗА DINERS CLUB КАРТИЧКА ОНЛАЈН

Брзо. Едноставно. Само со лична карта.

ПРОМОЦИИ

12 Рати без камата во Anchoch

Купувај лаптопи, таблети, мобилни телефони, gaming опрема и многу повеќе на 12 рати без камата само со Diners Club во Anhoch.

Плаќај до 12 рати во Стокомак

Купувај по супер цени и плаќај до 12 рати во сите Стокомак маркети ширум Македонија.

12 Рати без камата во Tehnomarket

12 рати без камата за сите производи за греење и ладење и прочистувачи на воздух во Техномаркет со Diners Club.

Back to school шопинг на рати

Посети ги продажните салони на нашите партнери и одбери од широкиот асортиман на школски ранци, учебници, тетратки, школски прибор и многу друго.

Сè за во школо на рати

Нов ранец, патики, тренерки и сè што треба за во школо на рати.

Учи и плаќај на рати со Diners

Не прави компромис кога станува збор за квалитетно образование и обука за тебе и за твоите блиски.

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Каква картичка е Diners Club?
Diners Club е кредитна картичка со која можеш да купуваш на рати и рати без камата во повеќе од 4000 продажни места во Македонија и во повеќе од 45 милиони продажни места ширум светот. Исто така можеш да подигнуваш готовина и подигнатиот износ да го отплаќаш до 12 рати како и да користиш ексклузивни попусти и промоции наменети само за членовите наDiners Club.
Колку ќе ми биде лимитот на картичкатa?
Максимален износ за лимит на картичката изнесува до 3 плати (лимитот се одредува согласно процедурите за работа во Diners Club)
Дали може да се подигнува готовина со Diners Club картичката?
Да, со Diners Club можеш да подигнуваш готовина на рати од банкоматите на НЛБ Тутунска банка, Стопанска Банка АД Битола, Халкбанк АД Скопје и Уни Банка со отплата до 12 месечни рати
Може ли Diners Club картичката да се користи на интернет?
Да, на сите веб-страници кои ја имаат означено можноста за плаќање со Diners Club, како и на повеќето веб-страници кои прифаќаат Discover картички. Со цел поголема безбедност на сите интернет трансакции, плаќањата на странски интернет страници треба однапред да се најават преку MyDiners мобилната апликација. Во спротивно Diners Club картичката ќе биде блокирана.
Како ќе добивам известување за потрошените средства?

За секоја направена трансакција се добива SMS известување.

Бесплатната мобилна апликација MyDiners нуди брз и лесен пристап до сите сметки и направени трошоци со Diners Club картичката.

Каде и како се плаќа сметката на Diners Club?

Сметките може да се платата во готови или вирмански на шалтер во банка или пак онлајн со електронско банкарство.

AПЛИЦИРАЈ ДЕНЕС

За помалку од 5 минути ќе добиеш информација за одобрените средства на картичка

Аплицирај сега

Контактирај нè:
Телефон: (02) 15 155
Е-пошта: info@diners.mk
Адреса: ул. Столтенбергова бр.4/5 (Парк Резиденс), 1000 Скопје

Следи нè