Картички за физички лица  

Diners Club
Classic
картичка


Традиционална, а сепак модерна! Diners Club Classic картичката ти обезбедува бројни придобивки во купувањето и управувањето со твоите пари, во секое време!

Повеќе

Diners Club Classic картичка


Со една картичка до повеќе избор во купувањето и поголема флексибилност во плаќањата. Уживај во бројните придобивки кои ти ги овозможува Diners Club Classic картичката.

Повеќе

Diners Club Аџибадем Систина кобрендирана кредитна картичка


Олесни си го плаќањето кога е најважно Плаќање на рати, попуст и супериорна медицинска нега за да можеш секогаш да посветиш внимание на она што е најважно, твоето здравје.

Повеќе

Diners Club
Advantage
картичка


Уживај во повеќе привилегии и ексклузивни поволности Совршен комплимент на твојот животен стил, поголема куповна моќ, лични привилегии и екслузивни поволности создадени специјално за тебе.

Повеќе

Diners Club Classic картичка


Традиционална, а сепак модерна!
Diners Club Classic картичката ви обезбедува бројни придобивки во купувањето и управувањето со Вашите пари, во секое време!
картичката.

Повеќе

Diners Club Аџибадем Систина кобрендирана кредитна картичка


Грижата за здравјето е најважна.
Олесни си го плаќањето
со поволностите кои ги нуди
Diners Club Аџибадем Систина
картичката.

Повеќе

Diners Club
Advantage
картичка


Со твојата Diners Club Advantage
картичка добиваш ексклузивни поволности и привилегиран
третман за целосно уживање во купувањето!

Повеќе