Diners Club Classic

Купувај безгрижно и добиј повеќе

Со една картичка до повеќе избор во купувањето и поголема флексибилност во плаќањата.
Уживај во бројните придобивки кои ти ги овозможува Diners Club Classic картичката.

Сакам Diners Club Картичка
 • Купување до 24 рати и рати без камата во повеќе од 5000 продажни места во Македонија

 • Можност за подигнување на готовина од банкомат со отплата до 12 рати

 • Прифатена на повеќе од 50 милиони продажни места и речиси 1.2 милиони глобални банкомати во повеќе од 200 држави и територии во светот

 • Пристап до речиси 1.300 аеродромски салони низ 600+ градови во над 140 држави во светот

 • Можност за добивање на поврат на готовина на селектирани онлајн трансакции преку Diners Cashback онлајн програмата

 • СМС известување за сите направени трансакции

 • Безбедни интернет трансакции

 • Брз и лесен пристап до сите сметки и трошоци со бесплатната мобилна апликација My Diners

 • 24-часовна поддршка за корисници

Аплицирај за Diners Club Classic картичка онлајн, само со лична карта.

Услови

 • Без трошоци за членарина во првата година

 • Без трошоци за членарина по првата година при годишен промет од над 120.000 МКД.

 • Можност за дополнителна картичка за член од семејството

 • Максимален износ за лимит на картичката до 3 плати (лимитот се одредува согласно процедурите за работа во Diners Club)

 • * Еднократен трошок за одобрена апликација за прва картичка во висина од 500 МКД.

  * Пензионери кои примаат пензија на платежна сметка во РС Македонија, а надминуваат старосна возраст од 70 години, може да аплицираат за Diners Clubкартичка со жирант.