Diners Club Аџибадем Систина кобрендирана картичка

Олесни си го плаќањето кога е најважно

Плаќање на рати, попуст и супериорна медицинска нега за да можеш секогаш да посветиш внимание на она што е најважно, твоето здравје.

Сакам Diners Club Картичка
 • Купување до 24 рати и рати без камата во повеќе од 5000 продажни места во Македонија

 • Можност за подигнување на готовина од банкомат со отплата до 12 рати

 • Прифатена на повеќе од 50 милиони продажни места и речиси 1.2 милиони глобални банкомати во повеќе од 200 држави и територии во светот

 • Пристап до речиси 1.300 аеродромски салони низ 600+ градови во над 140 држави во светот

 • Можност за добивање на поврат на готовина на селектирани онлајн трансакции преку Diners Cashback онлајн програмата

 • СМС известување за сите направени трансакции

 • Безбедни интернет трансакции

 • Брз и лесен пристап до сите сметки и трошоци со бесплатната мобилна апликација My Diners

 • 24-часовна поддршка за корисници

Останати придобивки

 • 5% попуст и плаќање до 12 рати на сите услуги во Аџибадем Систина
 • 5% попуст и плаќање до 12 рати во Систина Офталмологија
 • 5% попуст на суплементи и козметика во аптека Дона Фарм
 • 5% попуст и плаќање до 12 рати без камата во оптика Диоптра

Аплицирај за Diners Club Аџибадем Систина кобрендирана картичка онлајн, само со лична карта.

Услови

 • Без трошоци за членарина во првата година

 • Без трошоци за членарина по првата година при годишен промет од над 120.000 МКД.

 • Максимален износ за лимит на картичката до 3 плати (лимитот се одредува согласно процедурите за работа во Diners Club)

* Еднократен трошок за одобрена апликација за прва картичка во висина од 500 МКД.

* Пензионери кои примаат пензија на платежна сметка во РС Македонија, а надминуваат старосна возраст од 70 години, може да аплицираат за Diners Clubкартичка со жирант.