My Diners

Сè за твоите сметки и трошоци на едно место

Сите потребни информации за твојата Diners картичка, секогаш на дофат на рака.
Со My Diners мобилната апликација имаш потполна контрола врз твојата картичка со детални информации за твоите сметки и трошоци, кога и да посакаш.

Бесплатната мобилна аплкација My Diners овозможува брз, лесен и безбеден пристап до сите информации поврзани со твојата Diners Club картичка.

Преку My Diners во секое време можеш:

  • Да имаш увид во твоите сметки и трошоци.

  • Да најавиш плаќање во странство.

  • Да го зголемиш лимитот на твојата Diners Club картичка.

  • Да бидеш во тек со сите Diners промоции и новости