Што е Помош дома?

Прифати помош и олесни си ги секојдневните грижи, а истовремено намали го времето и буџетот потрошен за одржување на домoт.

Препуштете на професионалците да се грижат за удобноста, функционалноста и безбедноста на вашиот дом, а вие уживајте во мирот.

Diners Club, во соработка со Oryx assistance ги нуди најповолните цени за одржување на домот од сите несакани дефекти со за итна, брза и безбедна интервенција. Штетите ќе бидат санирани без твој напор со само еден повик.

Помош дома вклучува работа со водовод, браварија, електрична работа, столарска и стакларска работа и доколку тоа не е доволно за да го вратите вашиот дом во првобитната состојба, ќе ги организираме сите потребни дополнителни работи.

Зошто Помош дома?

 • Дефекти – сите сме свесни колку реновирањето дома е неопходно, оштетувања на водоводните цевки, проблеми со електрика, провалувања, оштетени прозорци, врати, брави и клучеви и слично.
 • Трошоци – планирај го буџетот за ваквите ситуации, не се ставај во тесно со твоите примања.
 • 24/7 – Штетите и прекините немаат работно време и одмор, и тие се случуваат постојано. Контролирај ги пред време.

Помош дома услуги:

 • Центар за повици – 24/7/365 телефонски достапни на бројот: 0800 11 305
 • Дијагноза на дефект и оштетување – Прв чекор за секој проблем е точната дијагностика
 • Водоводџија – поправка на сите водоводни тела во домот.
 • Електричар – поправка на електричните инсталации во домот.
 • Бравар – поправка на врати и прозорци во домот.
 • Столар – поправка на врати и прозорци во домот.
 • Стаклар – поправка на стаклените врати и прозорци во домот.
 • Останати услуги – други поправки кои ќе го вратат домот во првобитната состојба.


Пакети

Услугата може да се активира преку мобилната апликација My Diners, или со пополнување на изјава, и испраќање на info@diners.mk

Превземи ја изјавата тука
Услуга Basic Extra
Контакт центар 24/7 Неограничено Неограничено
Водоинсталатер
Електричар
Бравар
Стаклар
Столар
9.000 МКД 12.000 МКД
МЕСЕЧНА ПРЕМИЈА 120 МКД 140 МКД

Аплицирај сега преку My Diners

За повеќе информации контактирај нè на 15 155.

ORYX контакт центар:0800 11 305.