Подигнување на готовина

Повеќе готовина секогаш кога ти е потребно

Со одлично развиена мрежа на банкомати во Македонија и во странство можеш да подигнеш готовина секогаш кога ти треба, а подигнатиот износ за да го отплаќаш на рати.

Со Diners Club картичките можеш да подигнуваш готовина на банкомати во Македонија и странство со отплата на подигнатиот износ на рати.

Во Македонија може да се подигне готовина од банкоматите на НЛБ Банка, Халкбанк АД Скопје, Стопанска Банка АД Битола и УниБанка Скопје со отплата на подигнатиот износ до 12 месечни рати.

Во странство може да се подигне готовина на повеќе од 1.2 милиони банкомати во преку 130 држави ширум светот со ознака Diners Club и Pulse, како и на шалтерите на одредени банки со отплата на подигнатиот износ до 6 месечни рати.

Локатор на Diners Club/Pulse баномати низ целиот свет: www.dinersclubcash.com

Надоместокот за подигнување на готовина во Македонија и во странство е утврден во тарифата на надоместоци на услугите што ги врши Diners Club