Препорачај на пријател

Уживај во придобивките со цело друштво

Препорачај го Diners Club на своите пријатели и добиј 1000 денари на сметка за секоја успешна апликација.

Препорачај во 4 едноставни чекори:

  1. Најави се на My Diners со твојата e-mail адреса и лозинка.
  2. Кликни на копчето „Покани пријател“.
  3. Одбери начин на кој сакаш да го споделиш твојот уникатен линк за препорака.
  4. Испрати го на пријател уникатниот линк за препорака.

Препораката и апликацијата ќе се водат за успешни исклучиво ако твојот пријател аплицира преку линкот кој ќе го споделиш.

Салдото на твојата Diners Club сметка ќе биде зголемено за 1.000 денари веднаш штом апликацијата ќе биде одобрена и новата картичка активирана.

Одобрениот износ од 1.000 денари е на располагање на твојата сметка кој можеш да го користиш за купување на рати и други поволности.

Преземи ја My Diners