Diners Club Advantage картичка

Уживај во повеќе привилегии и ексклузивни поволности

Совршен комплимент на твојот животен стил, поголема куповна моќ, лични привилегии и екслузивни поволности создадени специјално за тебе.

Сакам Diners Club Картичка
 • Купување до 12 рати и рати без камата во повеќе од 5000 продажни места во Македонија

 • Можност за подигнување на готовина од банкомат со отплата до 12 рати

 • Прифатена на повеќе од 50 милиони продажни места и речиси 1.2 милиони глобални банкомати во повеќе од 200 држави и територии во светот

 • Пристап до речиси 1.300 аеродромски салони низ 600+ градови во над 140 држави во светот,без надомест

 • Можност за добивање на поврат на готовина на селектирани онлајн трансакции преку Diners Cashback онлајн програмата

 • СМС известување за сите направени трансакции без надомест

 • Безбедни интернет трансакции

 • Бесплатно патничко осигурување – годишна генерална полиса за 30 дена

 • Личен асистент достапен 24/7 на бројот +389 72 551 551

 • Промена на кредитен лимит на барање на член без надомест

 • Брз и лесен пристап до сите сметки и трошоци со бесплатната мобилна апликација MyDiners

Останати придобивки

 • Организирање на секаков вид патување во туристичка агенција Пилот Травел
 • 15% попуст во ресторан Маракана
 • 5% попуст во ресторан Воденица
 • 5% попуст во Пилот ЛТЦ Тобако
 • 10% попуст во Цвеќарница Ванда
 • 5% попуст на сите услуги во Аџибадем Систина
 • 10% попуст во Hugo Boss
 • 10% попуст во MAX&CO
 • 20% попуст на редовни цени и 5% попуст на промотивни цени во козметички салон Приве

Аплицирај за Diners Club Advantage картичка онлајн, само со лична карта.

Услови

 • Годишна членарина: 6000 МКД (12 месечни рати во износ од 500 МКД)

 • Максимален износ за лимит на картичката до 5 плати (лимитот се одредува согласно процедурите за работа во Diners Club) 

* Еднократен трошок за одобрена апликација за прва картичка во висина од 500 МКД.

* Пензионери кои примаат пензија на платежна сметка во РС Македонија, а надминуваат старосна возраст од 70 години, може да аплицираат за Diners Clubкартичка со жирант.