5 Udemy курсеви кои не смееш да ги пропуштиш

Во свет кој постојано се менува и во кој континуираното учење и доусовршување станува неопходност, можноста да можеш да учиш онлајн кога сакаш и од каде сакаш e повеќе од добредојдена. Како една од најпопуларните светски платформи за онлајн учење, Udemy нуди повеќе од 190.000 курсеви од најреномирани експерти ширум светот. Токму затоа ја вклучивме во нашата Diners Cashback онлајн програма со која можеш да добиеш до 11,2% поврат на готовината на твојата Diners Club картичка.

Изборот на курсеви од најразлични области е навистина голем, па за ти го олесниме изборот, издвоивме 5 кои треба да ги погледнеш:

Купи го Illustrator 2022 MasterClass преку линкот за Udemy поставен на www.dinerscashback.mk и добиј поврат на готовина на твојата Diners Club картичка. Со цел поголема безбедност на твоите интернет трансакции, плаќањето на Udemy најави го однапред на 15 155.

Illustrator 2022 MasterClass

Ова е најпродаваниот курс за Adobe Illustrator и е одличен избор ако сакаш да се стекнеш со комплетно знаење за оваа моќна алатка. Преку овој курс ќе имаш можност да учиш од еден од најдобрите 10 Adobe инструктори во светот, Мартин Перхињак, низ вежби и практична работа.

Целиот материјал е распределен во 94 видеа со ажурирана содржина која ја покрива последната верзија на програмата, а дополнително ќе добиеш и водич за подготовка за официјалниот Adobe Certified Associate испит сертификат за завршен курс.

Digital Marketing Masterclass – 23 Marketing Courses in 1

Сакаш да започнеш кариера во дигитален маркетинг и бараш комплетен курс кој ќе те подготви за работа во ова динамична област? Тогаш си на вистинското место. Digital Marketing Masterclass – 23 Marketing Courses in 1 ги покрива сите области од е-мејл маркетинг, социјални мрежи и веб страни, па сѐ до content маркетинг, брендинг и рекламирање. Овој курс е соодветен за секој што сака да научи повеќе за оваа брзорастечка област без разлика дали се работи за претприемачи, блогери, влогери, огласувачи или само маркетинг ентузијасти.

Купи го курсот Digital Marketing Masterclass – 23 Marketing Courses in 1 преку линкот за Udemy поставен на www.dinerscashback.mk и добиј поврат на готовина на твојата Diners Club картичка. Со цел поголема безбедност на твоите интернет трансакции, плаќањето на Udemy најави го однапред на 15 155.

Купи го курсот Introduction to Finance, Accounting, Modeling and Valuation преку линкот за Udemy поставен на www.dinerscashback.mk и добиј поврат на готовина на твојата Diners Club картичка. Со цел поголема безбедност на твоите интернет трансакции, плаќањето на Udemy најави го однапред на 15 155.

Introduction to Finance, Accounting, Modeling and Valuation

Business Insider овој курс го опиша како „едноставниот начин да научиш финансии и сметководство“, а тој е воедно еден од најпродаваните Udemy курсеви од областа на финансиите. Курсот не бара претходно познавање или искуство од областа, a со професор со најдобар рејтинг на Udemy, ова е вистинскиот избор за тебе доколку твоја пасија се финансиски анализи, извештаи и финансиско истражување. Откриј ги најдобрите практики за моделирање, евалуација и предвидување во комплексниот свет на финансиите и добиј доживотен пристап до сите материјали заедно со сертификат за завршен курс.

Photography Masterclass: A Complete Guide to Photography, Унгарија

Сите оние кои имаат „око“ за детали, силно чувство за естетика и сакаат да го овековечат секој момент со фотографија, ќе сакаат да го погледнат и овој курс. Наменет и за почетници и за напредни фотографи, овој сеопфатен курс ги покрива сите аспекти и типови на фотографијата и фотографската опрема. Сигурни сме дека овој курс ќе ти помогне да ја истражиш својата страст за фотографирање и да го развиеш својот талент, без разлика дали сакаш да фотографираш портрети или пејзажи, или пак,  те „влече“ комерцијална или „улична“ фотографија. Како дополнителни придобивки од овој курс се и специјализираниот прирачник од 276 страници, Lightroom Presets, како и инспиративна студентска книга со 52 неделни предизвици за фотографирање.

Купи го курсот Photography Masterclass: A Complete Guide to Photography преку линкот за Udemy поставен на www.dinerscashback.mk и добиј поврат на готовина на твојата Diners Club картичка. Со цел поголема безбедност на твоите интернет трансакции, плаќањето на Udemy најави го однапред на 15 155.

Купи го курсот Learn Python Programming Masterclass преку линкот за Udemy поставен на www.dinerscashback.mk и добиј поврат на готовина на твојата Diners Club картичка. Со цел поголема безбедност на твоите интернет трансакции, плаќањето на Udemy најави го однапред на 15 155.

Learn Python Programming Masterclass

Python е дефинитивно еден од најпопуларните програмски јазици во моментот и секој кој има амбиција за успешна кариера во ИТ треба да го има во своето резиме. Python Programming Masterclass е наменет за почетници кои никогаш претходно не програмирале, како и за веќе ангажирани програмери кои сакаат да се усовршуваат и напредуваат во кариерата. Овој програмски јазик е првиот избор кога станува збор за машинско учење, data science и вештачка интелигенција. Доколку ова се области во коишто сакаш да се развиваш, тогаш потребно ти е стручно познавање на Python, а тоа е она што ќе го добиеш од овој курс.

Без разлика дали ќе одбереш некој од предложените или ќе се одлучиш за сосема друг курс од широкиот избор на Udemy, плаќањата направи ги преку линкот за Udemy поставен на www.dinerscashback.mk и добиј до 11,2% поврат на готовина на твојата Diners Club картичка.

Доколку сè уште се немаш регистрирано на новата Diners Cashback онлајн програма, направи го тоа веднаш на www.dinerscashback.mk и откриј ги сите придобивки кои таа ти ги нуди.

Учи и секогаш добивај повеќе со Diners Cashback и Udemy!