Наградна игра извлекување бр.2

Денеска во просториите на Динерс Клуб Македонија се одржа вториот круг на извлекување од
големата Наградна игра „Кога повеќе, значи повеќе“.

Во вториот круг од наградната игра беа извлечени парични награди:
две награди во износ од по 3.000 мкд
една награда во износ од 20.000 мкд

Добитници од второто извлекување се:

  • Икнур Муќа (добитник на награда од 3.000 мкд)
  • Весна Поповска (добитник на награда од 3.000 мкд)
  • Гордана Костова (добитник на награда од 20.000 мкд)

Наградната игра ќе трае до 26.12.2024, во текот на наградната игра ќе бидат доделени вкупно
47 награди, од кои 46 парични и 1 главна награда автомобил Peugeot 208.


Правилата за наградната игра може да ги погледнете на следниот линк, а доколку
сакате да аплицирате за Diners Club картичка погледнете како да аплицирате тука.

Не ја пропуштајте можноста за учество во наградната игра, можеби токму Вие ќе бидете
добитник на главната награда. Колку повеќе трансакции, толку повеќе шанси за добивка.


30 години Diners Club Македонија – “Кога повеќе значи повеќе”!

Честитки до сите добитници. Третиот круг од големата наградна игра ќе биде на 03.07.2024
год.