Наградна игра 1во извлекување

Денеска во просториите на Динерс Клуб Македонија, се извлекоа среќните добитници од
првиот круг од наградната игра „ Кога повеќе, значи повеќе“.


Во првиот круг од наградната игра беа извлечени парични награди:
две награди во износ од по 3.000 мкд,
една награда во износ од 20.000 мкд и
една награда во износ од 30.000 мкд.


Добитници на првото извлекување се:

Едуан Узаири (добитник на награда 3.000 МКД)
Горан Мицевски (добитник на награда 3.000 МКД)
Елизабета Јовановска (добитник на награда 20.000 МКД)
Марија Новак (добитник на награда 30.000 МКД)


Наградната игра ќе трае до 26.12.2024., ќе бидат доделени вкупно 47 награди, од кои 46
парични и 1 главна награда Peugeot 208.
Правилата за наградната игра може да ги погледнете на следниот линк, а доколку
сакате да аплицирате за Diners Club картичка погледнете како да аплицирате тука.


Не ја пропуштајте шансата да станете добитник на една од многуте награди, колку повеќе
трансакции, толку повеќе шанси за добивка.


30 години Diners Club Македонија – “Кога повеќе значи повеќе”!


Честитки до сите добитници! Вториот круг од големата наградна игра ќе биде на
17.06.2024год.