Купувај лаптопи, таблети, мобилни телефони, gaming опрема и многу повеќе на 12 рати без камата само со Diners Club во Anhoch.

Погледни го специјалниот каталог на селектирани производи само за членовите на Diners Club, одбери најнова техника и плаќај на рати без камата.

Акцијата трае од 16.9.2022 до 30.9.2022 во сите продажни салони на Anhoch во Македонија.

Погледни го каталогот тука: https://bit.ly/3ROYyiR

При купување на рати без камата Diners Club пресметува еднократен надоместок од 3% на вкупниот износ на купените производи.