Наградна игра извлекување бр.3

Денеска во просториите на Динерс Клуб Македонија се одржа третиот круг на извлекување од
големата Наградна игра „Кога повеќе, значи повеќе“.

Во третиот круг од Наградната игра беа извлечени следниве парични награди:
две награди во износ од по 3.000 мкд,
една награда во износ од 20.000 мкд,
една награда во износ од 30.000 мкд

Добитници од третиот круг извлекување се:

  • Весна Паунова (добитник на награда од 3.000 мкд)
  • Снежана Арсовска (добитник на награда од 3.000 мкд)
  • Ѓорѓи Црцевски (добитник на награда од 20.000 мкд)
  • Фимка Лукинова (добитник на награда од 30.000 мкд)

Наградната игра „Кога повеќе, значи повеќе“ трае до 26.12.2024, во текот на наградната игра
ќе бидат доделени вкупно 47 награди, од кои 46 парични и 1 главна награда Peugeot 208.


Правилата за наградната игра може да ги погледнете на следниот линк, а доколку сеуште немате Diners Club картичка можете да аплицирате тука.

Не ја пропуштајте можноста за учество во наградната игра, можеби токму Вие ќе бидете
добитник на главната награда.

Колку повеќе трансакции, толку повеќе шанси за добивка.

Честитки до среќните добитници. Четвртиот круг од големата наградна игра ќе се одржи на
17.07.2024 година.


30 години Diners Club Македонија – “Кога повеќе значи повеќе”!