Зголеми го лимитот на твојата Diners картичка брзо и лесно преку Му Diners мобилната апликација.

Сè што треба да направиш е да ги следиш следните 3 чекори:

  1. Најави се на My Diners со твојата e-mail адреса и лозинка
  2. Одбери ја опцијата „Барање за лимит“
  3. Во празното поле „Барање на износ ЕУР“ внеси го новиот износ на лимит кој ти е потребен и притисни на копчето „Испрати“

Одговор на твоето барање за промена на лимит ќе добиеш на СМС во рок до 3 работни дена.

Од 01.08.2022 зголемувањето на лимит ќе можеш да го направиш само преку My Diners мобилната апликација.

На овој начин ќе можеш да уживаш во поголем лимит на твојата Diners картичка без притоа да се јавуваш во контакт центар или да испраќаш барање на меил.

Досега ја немаш користено My Diners?

Без грижи. Можеш бесплатно да ја преземеш во секое време на следните линкови:

My Dines на App Store
My Dines на Google Play

Кога сакаш повеќе, добиј повеќе со Diners.