Уредете го дворот

Сакате убав двор, но сте загрижени за трошоците? Со Diners Club повеќе не треба да се грижите!

Одберете ги вашите омилени парчиња кај нашите партнери, а плаќајте на 12 рати и рати без камата.

Име на продажно место Рати Бенефиција+
JYSK 12 12 рати без камата 01-30.06.2024
ЕЛЕКТРОМЕТАЛ 12  
МЕРКУР МАРКЕТ 12  
ВЕРО ЈУМБО 12  
ХУ-БО МАРКЕТ 12  
MR.BRICOLAGE 12  
HOMAX PREMIUM 12  
АЛФИ ТЕХНОЦЕНТАР 12  
НАБИЗИ Струга 12  
ХОБИ ЦЕНТАР Oхрид 12