Уредете го дворот со Динерс Клуб на РАТИ без камата

Неодолива понуда за членовите на Diners Club, oд 21ви до 30ти јуни купувајте во продажните места на JYSK на 12 рати без камата и одложено плаќање од 1ви август.

Уредете го дворот по ваша мерка, уживајте во топлите денови со пријателите, а плаќањето поделете го на 12 рати без камата.


Кога повеќе значи повеќе – Diners Club!

 

  *3% Еднократен надомест за плаќање на рати.

Име на продажно место Адреса Град Рати Бенефиција+
JYSK East Gate Mall Скопје 12 12 рати без камата од 1ви до 30ти Јуни
JYSK City Mall Скопје 12
JYSK Palma Mall Тетово 12
JYSK Point Retail Park Скопје 12