Уписите се во тек, студирај на Американ колеџ!

Запиши се и студирај на еден од најдобрите универзитети кај нас! Плати со Diners Club на 12 рати.

Студии по најсовремена програма во Македонија, можност да учите од квалитетен и стручен наставен кадар!

Уписите се во тек за додипломски, постдипломски и докторски студии.

Избери еден од факултетите на Американ колеџ, добиј меѓународно призната диплома и биди најдобар во својата област.