Учи од најдобрите и вози безбедно

Се подготвувате да почнете со часови за да полагате за возачка дозвола?

Плати со Diners Club на 12 рати и рати без камата.

 

Закажете часови кај некој од нашите партнери.

АВТО ШКОЛИ Рати Бенефиција +
МОБИЛИТИ ПЛУС АВТО ШКОЛА 12 12 рати без камата
КЕКЕЦ АВТО ШКОЛА 12 12 рати без камата
АЛФА 2018-АВТО ШКОЛА 12  
АС-КОКО/ АВТО ШКОЛА 12  
ШКОРПИОН 12  
БОБИЕМ АВТО ШКОЛА 12