Таа го залужува најдоброто

Изненадете ја понежната половина со накит кој ја истакнува нејзината елеганција, нежност и стил.

Само со Diners Club безвременските, италијански модели на Сигма достапни на 12 рати без камата.

Дијамантски прстен, златен накит, во Сигма ќе најдете се, од класични дизајни до модерни ремек-дела.

Затоа што таа го заслужува најдоброто!

Име на продажно место Адреса Град Рати Бенефиција+
СИГМА-ЗЛАТАРА East Gate Mall Скопје 12 12 рати без камата
СИГМА-ЗЛАТАРА Г.Т.Ц.ПРИЗЕМЈЕ Скопје 12
СИГМА-ЗЛАТАРА City MALL Скопје 12
СИГМА-ЗЛАТАРА Diamon Mall Скопје 12