Style alert! Diners Club со нова промоција за сите фешнисти

12 рати без камата и 20% попуст на сите модели во XYZ и Armani Excange, како и на уникатните постелнини, додатоци за домот и бањата од Ozdilek.

Од модна писта директно во вашиот гардеробер – истражете ги најновите трендови од вашите омилени брендови и квалитетни проиводи за домот.

Акцијата важи од 22.05 до 09.06.2024.

Име на продажно место Адреса Град Рати Бенефиција+
XYZ Ист Гејт Скопје 12 12 рати без камата +20% попуст
ARMANI EXCHANGE Ист Гејт Скопје 12 12 рати без камата +20% попуст
OZDILEK Ист Гејт Скопје 12 12 рати без камата +20% попуст