Спремни за нова авантура?

Спремете се за пролетни авантури на две тркала!


Урбан и градски мотор, или пак авантуристички, пронајдете го вистинскиот модел што го отсликува вашиот стил кај нашите партнери и плаќајте на 12 рати.

Име на продажно место Адреса Град Рати
MOTOGROUP Кирил и Методиј бр. 20 Скопје 12
МАКПЕТРОЛ-САЛОН ХОНДА ИЛИНДЕНСКА ББ Скопје 12
ЛИСА-СКУТЕРИ ПАРТИЗ.ОДРЕДИ 19 ДИЈ.А4 Скопје 12
МАКСИМА ЛТД КАЦАНИЦКИ ПАТ ББ Скопје 12
ТЈУНИНГ ЦЕНТАР ЖЕЛЕЗНИЧКА 23 Скопје 12