Сезоната на велосипеди е отворена!

Со Diners Club купи нов велосипед или тротинет на рати и рати без камата, а почни со плаќање од јуни.

Спреми се за нови авантури на две тркала со Diners Club!

Понудата важи од 05.04 до 20.04 во одредени продажни места.

*3% Еднократен надомест за плаќање на рати.

Погледни ги продажните места.

Име на продажно место

Рати

Бенефиција+

Бенефиција+

Времетраење

MAXIMUM (Агротехна)

12

12 рати без камата

одложено плаќање, прва рата на 1 Јуни

05 – 20.04.2024

NOMAD MOBILITY

12

12 рати без камата

ВУЧКО

12

12 рати без камата

КРУСЕЛ

12

10% попуст

PROSPORT

12

 

BIDI FIT

12

 

VELO SITI VELOSIPED.MK

12

 

OUTDOR.MK

12

 

BIKE SPOT

12

 

ЦИКЛО АС

12

 

МОДУС

12

 

SPORTBIKE

12

 

PRO BIKE

12

 

VELOHELO

12