Саемот на мебел започна во продажните салони

Зачувајте го датумот!

Само за членовите на Diners Club Саемот на мебел во продажните салони започнува на 11 март и трае се до 31 март! Купувајте по најповолни цени и со огромни попусти на рати и рати БЕЗ камата, а почнете со плаќање на прва рата од Јуни 2024.

Одберете ги саканите модели, спремете ја Diners Club картичката и започнете со шопинг!

Со Diners Club секогаш добиваш повеќе!

*3% Еднократен надомест за плаќање на рати.

Акцијата важи од 11.03.2024 до 31.03.2024 само за трансакции од 2 до 12 рати.

Погледнете ги продажните места

Име на продажно место Рати
ПРИМА МЕБЕЛ 12 рати без камата од 11.03-31.03.2024
ЈУГОЕКСПОРТ-СТИЛ 12
КРИСТИНА ДАМИЛ 12
МЕБЕЛ ВИ  12
ФЕЈДОМ ИНТЕРИОРС 12
СИМПО 12
ФОРМА НОВА 12
ТЕХНОКООП 12
СМАРТ ЛИВИНГ 12
КАРЕ 12
ЛЕСНИНА-МИ 12
ДЕ-НИ МЕБЕЛ 12
CASA ITALIA 12
МОНТЕНЕГРО 12
КАРАТ-М 12
МЕБЕЛ ЛАЧКА 12
ПРОТЕКС “ЛУКС” 24
OFFICE&CO 12
КАРАТ-МЕБЕЛ 12
ЗОНА МЕБЕЛ 12
ДОМА МЕБЕЛ 12
МИМАКО WOOD 12
АРТ ДИЗАЈН-СДИ  12
ИНТЕРМЕБЕЛ 12
ИНТЕРНИ СТУДИО 12
СОФА СТУДИО 12
ПУНКТ 12
ЈУМИС ЛУКСУРИ 12
МОНОЗЕРО  12
ЕЛИТТЕ СОФА 12
ЧАВЛЕ 12
ТИНК  12
ХОУМ КОНЦЕПТ 12
ЛУКСИН 12
ПРОМО МЕБЕЛ 12
АТРИУМ 12
FAYDA HOME 12
Име на продажно место Рати
JYSK 12 рати без камата од 04.03 до 31.03.2024
СТУДИО МОДЕРНА 12(6 рати без камата од 11.03.2024 до 31.03.2024)
КОМОДИТА ХОМЕ 12
АЛФИ ТЕХНОЦЕНТАР 12
МЕРКУР МАРКЕТ 12
ЕЛЕКТРОМЕТАЛ 12
MR.BRICOLAGE 12
ХУ-БО МАРКЕТ 12
ВУЧКО 12 рати без камата
ВЕРО ЈУМБО 12
МОДЕРНА 12
ХОМЕ АРТ АНД САЛЕС/ЦЕПТЕР 12
HOMAX 12
МИНИСО СОЛО 12
КВАДАРТ Охрид 12
ХОБИ ЦЕНТАР Охрид 12
НАБИЗИ Струга 12
Име на продажно место Рати
АС-ЛАЈТ 12
STILL LIGHT – RASVETA 12
ЕЛМАРК 12
ЛЕКС ЕЛЕКТРИК 12
BAULED 12
ДЕКОР И ДОМ  12
ВИЕНТО ЛАЈТИНГ  12
ЛЕД МАРКЕТ 12
Име на продажно место Рати
ПЕРСЕПОЛИС 12
ШАРТЕКС М 12
ГЛАМУР 12
ТТ ЕКСКЛУЗИВ-ТЕПИСИ 12
Име на продажно место Рати
ЛУКС ДОМ ПОСТЕЛНИНА 12
OZDILEK 12
NEF-NEF HOMEWARE 12
SARA FASHION HOME 12
МАТЕКС 12
УПГРАДЕ (ЊООЛМАРК) 12
ТАЛИЈА 12
РОЛО ЕНТЕРИЕР 12
РАЛЕВ -ЗАВЕСИ 12
ДОМЕСТИК ДИЗАЈН 12
ХС ЕКСКЛУЗИВ-ТАПЕТИ 12
ХАНАХ ТЕКС КОМПАНИ 12
ДОМУС 12
ПАМУК ПАЛЕ 12
СИТНИК 12
Име на продажно место Рати
МАГНИФЛЕКС 12 рати без камата
ПЕРДОРМИРЕ 12
СЛИП ВЕЛ-ФЕДЕР БАУ 12
НЕТАМ 12
БОННЕЛИ 12
МЕД И СОН 12
АРТ БЕДИНГ 12
NEW AGE 12
Име на продажно место Рати
ТЕХНОПОЛИС 12 рати без камата
КОИН КАЗА/ET HOUM 12(6 рати без камата)
ZARA HOME 12
ТИНЕКС ХОМЕ 12
КАРЕС ПРЕМИУМ 12
VILLEROY&BOCH 12
KARES ON THE GO 12
LUSSO  12
ДЛ КОНКОРД 12
BEST SELECTION 12
MOSS 12