Салони за естетска убавина

Доколку мислите дека на вашата кожа и е потребна посебна нега и помладување, тогаш го имаме вистинското решение за вас.


Уживајте во процесот на разубавување и во одличните резултати, а целиот третман плаќајте го на 12 рати.

Закажете термин кај нашите партнери.

Име на продажно место Адреса Град Рати
ДР.ГОРИЦА РУЗВЕЛТОВА БР.51-3/14 Скопје 12 рати без камата
ДР.АНЧЕВСКИ МИТРОПОЛ.Т.ГОЛОГАНОВ 28 Скопје  
Д-Р РОБЕРТ СТОЈОВСКИ КОЗАРА БР.19/1-3 Скопје  
ДЕРМА ПЛУС ЈАНЕ САНДАНСКИ 84-3/5 Скопје  
ДЕРМА БЕЛА ФРАНКЛИН РУЗВЕЛТ БР.1 Скопје  
ПЕРЛА ДЕНТАЛ ЕСТЕТИК БУЛ.ИЛИНДЕН БР.160-2/10 Скопје  
ХЕПИНЕС ДР ДЕЈАН Шумадиска бр. 12-1/1 Скопје  
ПРОМЕДИКА ЕСТЕТИК СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ БР.50 Скопје  
СКИН СОЛУШН 29-ТИ НОЕМВРИ БР.4 ЛОК.3 Скопје  
СКИНФИНИТИ ЈОРДАН МИЈАЛКОВ БР. 4 Скопје  
БЕЛЕЦА-КОЗМЕТИЧКО СТУДИО В.С.БАТО БР.3 Скопје