САКАШ СÈ ОД СЕТЕК?! Со Diners Club можеш да имаш сè од Сетек!

Одбери сè што сакаш и купи сè што сакаш со твоја Diners Club картичка на 12 рати БЕЗ камата, а почни со плаќање од април 2024.

Побрзај, акцијата важи само до 18.02.2024.

*3% Еднократен надомест за плаќање на рати – одложено.