Пролетен шопинг во Fashion Group

12 рати без камата и одложено плаќање од 1ви јули, само за Diners Club членовите во продажните салони на Fashion Group.

Откријте ги најновите трендови, must have парчиња за оваа сезона, комбинации за пролетните прослави и безвременските класици кои ќе го истакнат вашиот стил.

 

Побрзајте, акцијата трае од 13.05 до 19.05.24.

 

*3% Еднократен надомест за плаќање на рати.

 

Погледнете ги продажните места.

Име на продажно место Адреса Рати  
BITSIANI СИТИ МОЛ 12 рати без камата
BOSS СИТИ МОЛ 12 рати без камата
DAN JOHN ИСТ ГЕЈТ 12 рати без камата
GEOX СИТИ МОЛ 12 рати без камата
GUESS СИТИ МОЛ 12 рати без камата
HUGO ИСТ ГЕЈТ 12 рати без камата
KIKO MILANO СИТИ МОЛ 12 рати без камата
LEVIS СИТИ МОЛ 12 рати без камата
MANGO ИСТ ГЕЈТ 12 рати без камата
PARFOIS СИТИ МОЛ 12 рати без камата одложено плаќање од 01.07.2024
REPLAY СИТИ МОЛ 12 рати без камата
SPRINGFIELD СИТИ МОЛ 12 рати без камата
TIMBERLAND ИСТ ГЕЈТ 12 рати без камата
WOMEN’S SECRET СИТИ МОЛ 12 рати без камата
KIKO MILANO ИСТ ГЕЈТ 12 рати без камата
MANGO СИТИ МОЛ 12 рати без камата
PARFOIS ИСТ ГЕЈТ 12 рати без камата
SPRINGFIELD ИСТ ГЕЈТ 12 рати без камата
TIMBERLAND СИТИ МОЛ 12 рати без камата
FASHION & FRIENDS СИТИ МОЛ 12 рати без камата
FASHION & FRIENDS ИСТ ГЕЈТ 12 рати без камата