Продажна акција во Бебел и S.Oliver

Нова колекција, заслужува и нова промоција.

До крај на месецот плаќајте на 12 рати без камата во Bebel Fashion и S.Oliver со вашата омилена картичка.

Не чекајте, брзо на шопинг!

Акцијата трае од 01.06 – 30.06.24

Име на продажно место Адреса Град Рати Бенефиција+
S’OLIVER DIAMOND MALL Скопје 12 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА од 01.06-30.06.2024
S’OLIVER СИТИ МОЛ Скопје 12
BEBEL FASHION ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ 109 Скопје 12
BEBEL FASHION 29ТИ НОЕМВРИ 17/21 Л/3 Скопје 12
BEBEL FASHION Т.Ц.БИСЕР 1 КАТ Скопје 12
BEBEL FASHION МАРШАЛ ТИТО БР.9 Скопје 12
BEBEL FASHION 11-ТИ ОКТОМВРИ БР.115-1 Скопје 12