Посети го Крушево

Чист воздух, мир, традиционални специјалитети и предели кои ви го одземаат здивот. Посети го Крушево и уживај во природните убавини, a плаќај со Diners Club плаќај на 12 рати.

Закажи кај некој од нашите партнери.

КРУШЕВО Рати
ПАНОРАМА СПА ХОТЕЛ 12
ХОТЕЛ МОНТАНА 12
СВЕТИ НИКОЛА БУТИК ХОТЕЛ 12
СКАР ПИЦЕРИЈА 12