Специјална понуда

Активирај пакет “Помош на пат” по цени од 55 денари месечно.

Не го пропуштај промотивниот период, активирај ја услугата “Помош на пат” во Македонија, Регионот и Европа со 50% попуст на месечната премија и добиј цела година бесплатно користење на услугата “Помош дома”.

Искористи ги најповолните цени на пазарот само за Diners Club членовите во соработка со ORYX Assistance.

Овозможи си безгрижни патувања и мирно секојдневие со Diners Club.
Погледни ги сите пакети тука.