Поднови се со нови очила

Истражете ја широка палета на брендирани очила кај нашите партнери и уживајте во флексибилните опции за плаќање што одговараат на вашиот буџет!

-Светски брендови.
-Плаќање на 12 рати и рати без камата.
-Модерни и стилски модели.

Акцијата важи од 01.06 – 30.06.2024

Име на проджно место Рати Бенефиција+
ПРИМА ОПТИКА 12 6 рати без камата од 1ви до 30ти Јуни
ПРИМА ЕКСПРЕС 12 6 рати без камата од 1ви до 30ти Јуни
ДИОПТРА 12 12 рати без камата
МАКС ОПТИКА 12  
CAJS OPTIKA 12  
ВИЗУС 12  
ОКУЛИСТА 12  
ПРИЗМА 12  
ТРИВЕКС ОПТИКА 12  
ГЕТАЛДУС 12  
СИТИ ОПТИК 12  
БЕЛЛА ВИСТА  12  
ОПТИКА СВЕТЛОСТ 12  
АС ОПТИК 12  
ИНТЕР-ОПТИК 12  
БЕТА ОПТИКС 12  
ЕЛЕНИ-ОПТИКА 12  
МАРНИС-ОПТИКА 12  
ОПТИКА ЦЕНТАР 12  
ОПТИКА ТОНИ 12  
ИНЏИ-ОПТИКА 12  
ОПТИКА ММ 12  
ЛУКСОР ОПТИК 12  
ОПТИКА ПЛУС 12  
МИ-ДИ ОПТИК 12  
ПРЕМИО ОПТИКА 12