Подароци за 8 март

Дали веќе купивте подароци за понежниот пол?

Diners Club подготви специјално за вас листа со предлог подароци со одлични услови и попусти.

Накит

Рати
My time  плаќање на 6 рати без камата
Sigma   плаќање на 12 рати без камата

 

Парфимерии

Рати
FABU  15% попуст
Eleksir 15% попуст
Kiko  12 рати без камата
Belina  12 рати без камата

 

Бутик за долна облека

Рати
Woman secret 12 рати без камата