Плати такси со Diners Club

Сега веќе можеш да платиш и такси со Diners Club.

Симни ја апликацијата BeeRide app, нарачај возило, плати онлајн со Diners Club и стигни на време до било која точка во Скопје.

Вози се паметно со BeeRide app и плаќај паметно со Diners Club!