Патувајте со Diners Club

Сè уште немате планови каде да го поминете летниот одмор?
Нашите партнери ќе ви помогнат во изборот!

Атрактивни дестинации, хотелски сместувања со 5*, забава за сите членови од семејството и многу повеќе. Посетете некоја од туристичките агенции и создадете незаборавни летни моменти, а плаќајте со Diners Club на 12 рати.

Туристички агенции партнери на Diners Club.

ТУРИСТИЧКИ АГЕНЦИИ Рати
ПИЛОТ ТРАВЕЛ 12
ФИБУЛА АИР ТРАВЕЛ 12
ПАПИЛОН Т.А. 12
СКАУТ – Т.А. 12
ИН ТРАВЕЛ 12
АУРОРА ТУРС 12
НЕТ-БАЈ 12
СТАФ ТРАВЕЛ 12
ЈК ТРАВЕЛ 12
JUNGLE TRAVEL 12
NEW WAYS OF TRAVEL 12
WAIKIKI TRAVEL 12
РУЛЕ ТУРС 12
БТИ МАЦЕДОНИА 12
GO TRAVEL 12
ТРАВИТИ Т.А. 12
ЕТЦ ТРАВЕЛ 12
СИТИ ТРАВЕЛ 12
TRAVEL X 12
TRAVEL SOLUTIONS T.A. 12
HOLIJEJ TRAVEL 12
МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ Т.А. 12
АГЕНТУР-Т.А. 12
VOYAGER TOURISTIC SERVICE 12
ИНС ТУР 12
ЗУЛУ ТРАВЕЛ 12
БИСЕР ТРАВЕЛ 12
ЕЛ МУНДО Т.А. 12
ЕЛИТ ТРАВЕЛ 12
Т.А. ОРБИТА 12
САМА ХОЛИДЕЈ 12
ТРИ СТАР ТРАВЕЛ 12
ХАВАНА ТРАВЕЛ 12
ИНФИНИТИ ТРАВЕЛ-Т.А. 12
ЈСП ТУРС 12
ОЛИМПИК ТРАВЕЛ 12
БОХЕМИА Т.А. 12
БЕСТ ТРАВЕЛ 12
VAS TOUR OPERATOR 12
ЈЕТ-СЕТ ТРАВЕЛ 12
ВАРДАР ЕКСПРЕС ТРАВЕЛ 12
ИН ТРАВЕЛ 12
ТИМЕ ТО ТРАВЕЛ Т.А. 12
НОА ТУРС 12
ДЕЛФИНО ТРАВЕЛ Т.А. 12
КОНДОР-Т.А. 12
БЕЛЕЦА ТРАВЕЛ 12
СКОПЈЕ ТОУРС 12
РУЛЕ ТУРС 12
НЕТ-БАЈ 12
ВИС ПОЈ-Т.А. 12
КИНИССИ 12