Освежи се со омилениот летен коктел!

Освежи се со омилениот пијалок и уживај во летото. Во Библиотека Liquоr & Tobacco store плати со Diners Club и добиј попуст на одредени производи.

Акцијата трае од 03.07 – 17.07.2024 година.

 

Име на продажно место Рати  Бенефиција+
БИБЛИОТЕКА 12 Попуст на одредени производи само за Динерс
Бул. Партизански Одреди бр. 55 л.5 Скопје

*Напомена: За трансакции од 2-12 рати се пресметува месечна камата од 1.3%.

2% еднократен надоместок за трансакции на рати.