Ново продажно место М Кар

Запознајте го нашиот нов партнер М Кар, генерален увозник за возила од марката BMW и Mini.

М Кар Ви овозможува професионална грижа за вашето возило за безбедни и незаборавни патувања.

М Кар се грижи за вашето возило:

  • Редовно одржување и поправки
  • Продажба на оригинални делови и дополнителна опрема

 

*Со Diners Club на 12 рати.