Ново продажно место Италијански ресторан Salvatore

Запознајте го нашиот нов партнер италијански ресторан „Salvatore All Day Italian Restaurant & Bar“.
 
За сите љубители на италијански специјалитети и квалитетно вино, ново место за уживање далеку од градскиот метеж.
 
*Плати со Diners Club на 12 рати.
 

Име на продажно место

Адреса

Град

Рати

Salvatore All Day Italian Restaurant and Bar

 

Славејко Арсов бр.35

Скопје

12