Опремете се со најновата и најдобрата зимска опрема! Без разлика дали сте авантурист за зимските споротви или едноставно сакате да останете топли, ја имаме совршената опрема за вас. Подгответе се за студената сезона кај нашите партнери.

Зимска опрема Име на продажно место Рати
NOMAD MOBILITY 12
BEOSPORT 12
PROSPORT                  12
SCUOT 12
DROP IN 12
OUTDOR.MK                 12
SPORTBIKE 12