Нокаут понуда на ekupi.mk

Новата недела ја започнуваме со НОКАУТ ПОНУДА: до 60% попуст на @ekupi.mk + дополнителни 5% само за членовите на Diners Club!

Огромен број на производи, супер цени и брза и бесплатна испорака низ цела Македонија!

 

Побрзајте затоа што количините се ограничени https://bit.ly/3xtLpGF.

Издвоената понуда важи од 08.04. од 9ч. до 15.04.2024г. до 9ч.

 

*Попустот од 5% се пресметува во последниот чекор.